Martin Garrix kondigt boek aan; LIFE = CRAZY binnenkort verkrijgbaar

Geert van der Klugt | 23 augustus 2018
nieuws

22 is een prima leeftijd voor een biografie. Zo ook vonden Martin Garrix en vriend, fotograaf en toeverlaat Louis van Baar. Aankomend boek LIFE = CRAZY vertelt het verhaal achter Garrix' vlot versnelde, succesvolle carrière. De eerste oplage is momenteel op MENDO's site verkrijgbaar voor pre-order; snel bij zijn, want het belooft rap te gaan. 

Vereeuwigd

'Louis en ik hebben samen zoveel toffe herinneringen en het is heel bijzonder dat sommigen nu in dit boek vereeuwigd zijn', vertelt Garrix. 'Samen met het team hebben we iets gemaakt wat al mijn verwachtingen heeft overtroffen. Ik ben heel dankbaar voor al die geweldige momenten.'

LEES OOK: Tiësto is de reden dat Martin Garrix ooit begon met muziek maken

life = crazy martin garrix

Het biografische schrift vertolkt de afgelopen paar jaar vanuit Louis' perspectief. Dat betekent een overvloed aan prachtig beeldmateriaal en intieme verhalen. Zij het een persoonlijk moment, of bombastische show: uitgever MENDO belooft iedere momentopname in prachtkwaliteit te drukken. 

Martin Garrix' LIFE = CRAZY is te hier te reserveren en zal vanaf 17 oktober in de schappen liggen, na afloop van de lancering tijdens ADE. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws