's Ochtends raven in de Amsterdamse Bijlmer op 24H Zuidoost

Geert van der Klugt | 31 augustus 2018
nieuws

24h zuidoost

Het is geen after, maar 24H Zuidoost start op 15 september om 8 uur 's ochtends. De organisatie zegt het concept overgenomen te hebben uit steden als New York, Londen en Barcelona: keihard raven vóór het werk, in plaats van 's avonds laat. Club Jack in Amsterdam Zuidoost biedt de mogelijkheid om te ervaren hoe het voelt om 's morgens te feesten; tarweshotjes inbegrepen.

Op die zaterdag staat de Bijlmer met meer dan 45 verschillende activiteiten overdag in de schijnwerpers. Normaliter gesloten plekken openen de deur en heel Nederland is uitgenodigd om de buurt te proeven, voelen en delen.

LEES OOK: Onderzoek: kwart van alle moeders gebruikt kinderen om onder seks uit te komen

Nationale cocaïne-dag

Wij zijn van de partij. Wel weer lekker haaks, want vrijdagavond is en blijft nationale cocaïne-dag, dus doorhalen is de enige optie. Dat gezegd te hebben verzieken we daarmee waarschijnlijk de hippe pret die de organisatie voor ogen had: 24H is volgens hen een op eigen benen staand feest en géén inzakkertje.

Of je nou een uitgeslapen dansje plant te wagen, of in doorgesnoven toestand de fuif komt verzieken: alle 24H Zuidoost-informatie vind je op www.iamsterdam.com/24H​.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws