Holland's Got Talent-finalist Lars de R. neukte kleine jongetjes, krijgt vier jaar celstraf

Partyscene Redactie | 11 oktober 2018
nieuws

Holland's Got Talent-finalist Lars de R. is vandaag veroordeeld tot vier jaar celstraf en TBS voor het misbruiken van meerdere jongetjes. Jarenlang deed De R. vieze dingen met jongetjes in India, Kroatië en ja, ook in Nederland. In 2009 stond hij nog in de finale van de nationale talentenjacht.

Seksreisjes van Lars de R.

Acht jaar lang was Lars de R. op zoek naar kleine jongetjes om seks mee te hebben. Die vond hij o.a. in India, Kroatië en Nederland. Hij maakte zelfs meerdere snoepreisjes naar India "louter met de bedoeling seks met kinderen te hebben", aldus de rechter. De R. was zelfs bereid te betalen om aan z'n trekken te komen. 

LEES OOK: Seksueel misbruik: 70% van vrouwelijke festivalgangers draagt zorg

Lars de R. hoefde echter niet altijd ver te reizen voor z'n pleziertjes. Ook in Nederland misbruikte de Holland's Got Talent-finalist kleine jongetjes, o.a. tijdens de gitaarlessen die hij aan jonge kinderen gaf. 

Lars de R. is nog niet uit de problemen

Lars de R. komt er in Nederland met vier jaar celstraf en TBS nog gemakkelijk vanaf. Zijn advocaat heeft twee jaar van zijn straf weten af te krijgen. Uit de problemen is De R. echter nog niet. Hij wordt namelijk ook nog in België in de gaten gehouden. Daar wordt hij verdacht van het maken en verspreiden van beelden met kindermisbruik. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws