BREAKING: ADE-rave met Nina Kraviz in de Blijmer Bajes gaat niet door

Ruben den Boer | 11 oktober 2018
nieuws

Een van de meest gehypte feesten van ADE 2018, Nina Kraviz in de Blijmer Bajes, gaat toch niet door. Organisator Audio Obscura kreeg de vergunningen voor de rave niet rond en heeft het feest moeten aflassen.

Audio Obscura x Nina Kraviz in de Bijlmer Bajes = cancelled

Het feest zou op zaterdag 20 oktober van 22:00 tot 6:00 plaatsvinden in de verlaten gevangenis van Amsterdam. Al sinds de aankondiging waren de verwachtingen hooggespannen: Techno-prinses Nina Kraviz in een verlaten gevangenis, het leek de perfecte combinatie. Het evenement was dan ook al lang uitverkocht toen de kaartkopers vandaag te horen kregen dat ze met lege handen zouden achterblijven.

Helaas wist organisator Audio obscura de vergunnignen niet rond te krijgen waardoor ze de veiligheid van hun bezoekers niet kunnen garanderen. Dat zegt iemand van de organisatie tegen Het Parool.

Nina Kraviz niet enige Bijlmer Bajes-rave die niet doorgaat

De schade blijft niet beperkt tot de set van Nina Kraviz. Ook de avonden met Seth Troxler (donderdag), Speedy J en Rødhåd (vrijdag) gaan niet door. Audio Obscura heeft nog geprobeert een andere locatie te vinden, maar alles bleek volgeboekt een week voor ADE. Iedereen die kaartjes heeft gekocht krijgt z'n geld terug.

LEES OOK: Opening Amsterdam Dance Event op rondvaartboot

Audio Obscura is een feest-organisator die bekend staat om de unieke locaties van hun feesten. Nina Kraviz in de Bijlmer Bajes is dan afgelast, maar eerder organiseerde Audio Obscura al feesten in Amsterdam Centraal en in de fietstunnel onder het Rijksmuseum die wel succesvol waren. Bovendien houdt Audio Obscura nog meer feestjes tijdens Amsterdam Dance Event, waaronder een sunrise set met Job Jobse b2b DJ Tennis bovenin de A'Dam Tower.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws