Techno en D&B in een Roemeens kasteel tijdens Electric Castle 2019

Ruben den Boer | 10 februari 2019
nieuws

Het Roemeense Electric Castle festival maakte onlangs haar eerste namen bekend. Tussen 17 en 21 juli zullen o.a. Tommy Cash, Boys Noize en Sofi Tukker hun opwachting maken bij het Banffy Kasteel. Daarnaast is er ook voor de Drum & Bass-liefhebber genoeg om van te genieten.

Drum & Bass tijdens Electric Castle

Tijdens Electric Castle 2019 wordt er namelijk ook muziek verzorgt door RAM Records en Hospitality. Tijdens de RAM Records take-over zullen Culture Shock, Loadstar en MAcky Gee brute sets weggeven, en tijdens de Hospitality Night zullen S.P.Y., Danny Byrd en London Elektricity het kasteel op z’n grondvesten doen schudden. 

LEES OOK: Check de nieuwe speciale Boiler Room set van Boys Noize

Wordt vijf dagen rauwe beats en harde bas jou iets te veel? Dat is nog geen reden om niet te gaan. Met o.a. Florence + The Machine, Thirty Seconds To Mars en Bring Me The Horizon op het affiche is er genoeg variatie te vinden op het Roemeense festival.

Electric Castle

Dit is nog maar het topje van de ijsberg, de komende maanden verwachten nog veel meer keiharde namen. Als we naar de geschiedenis van Electric Castle kijken, mogen we mooie dingen verwachten. Zo stonden vorig jaar o.a. Richie Hawtin, Reinier Zonneveld en San Holo nog te shinen rondom het Roemeense kasteel. En laten we het belangrijkste niet vergeten: een weekendkaart kost slechts €118,- en is te koop op de Electric Castle website.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws