Drum ‘n’ bass legendes Noisia exclusief naar Leeuwarden

Ruben den Boer | 29 januari 2019
nieuws

Op vrijdag 22 februari komen de beroemde drum ‘n’ bassers van Noisia naar Leeuwarden voor een exclusieve dj-set. Noisia staat aan de absolute top als het op D’n’B aankomt en komt uit ons eigen kikkerlandje. De drie dj’s staan bekend om hun complexe producties en straffe beats. Ze zijn dan ook graag geziene gasten op grote internationale festivals en dancefeesten.

De Groninger drum ‘n’ bass-groep bestaat uit dj’s Nik Roos, Martijn van Sonderen en Thijs de Vlieger en boekt in deze samenstelling sinds 2002 wereldwijd succes. Zo maakt Noisia remixen van werk van wereldberoemde acts zoals Robbie Williams en Moby, winnen de dj’s prijs op prijs en produceren ze regelmatig soundtracks voor bekende games en films.

Neushoorn Leeuwarden <3 Noisia 

Met het concept Nightshift Invites haalt Neushoorn regelmatig dj’s naar Leeuwarden. Met Noisia heeft de danceavond een headliner van wereldformaat te pakken. De groep staat al heel lang op het verlanglijstje van programmamanager Wietze Meetsma: “Na 3 jaar van vele telefoontjes en mailtjes zijn we er eindelijk in geslaagd ze vast te leggen”.

LEES OOK: Techno en D&B in een Roemeens kasteel tijdens Electric Castle 2019

De kaartverkoop voor Noisia is inmiddels gestart, kaarten zijn verkrijgbaar via www.neushoorn.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws