Het Magazijn maakt eerste residents bekend

Ruben den Boer | 21 november 2018
nieuws

De Haagse club 'Het Magazijn' heeft zijn eerste officiele residents bekend gemaakt. De komende 12 maanden zullen er clubavonden gehost worden door Lake Haze, Laura BCR, JEANS en Udigo. Ook laat de club doorschemeren dat er komende maanden wellicht meer residencies worden aangekondigd. 

Het Magazijn laat weten dat Lake Haze, Laura BCR, JEANS en Udigo allemaal een goede band met de club hebben opgebouwd gedurende de afgelopen maanden. De Haagse club hoopt de band te blijven versterken door de dj's hun eigen avonden aan te bieden. Tijdens deze avonden mogen de artiesten zelf andere artiesten uitnodigen om te komen draaien. Uiteraard zullen de residents zelf ook een lekker plaatje draaien.

Naast deze vier huis-dj's werkt de club ook samen met een selectie van lokaal talent die - ondanks dat ze geen eigen avonden hebben - wel vaak in Het Magazijn te vinden zullen zijn. 

Eerste residencie-avonden bekend

Lake Haze, Laura BCR, JEANS en Udigo verzorgen de komende 12 maanden dus enkele nachten in Het Magazijn. Tot nu toe zijn er drie data bedenk gemaakt:

  • 28 december 2018 - Het Magazijn x 42 Below . Udigo invites: Prosumer
  • 12 januari 2019 - Het Magazijn . Laura BCR invites: Valentino Mora
  • 19 januari 2019 - Het Magazijn . Lake Haze invites: Miley Serious

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws