Rapper Donnie stelt tournee uit naar 2019

Ruben den Boer | 6 mei 2019
nieuwsHoud die snelle planga en pringles bus nog maar even in de kast, de tour van rapper Donnie is namelijk uitgesteld tot 2019. De meester van de virals zou in 2018 op tour gaan, maar heeft helaas vertraging opgelopen met zijn nieuwe album. De shows worden daarom een paar maandjes opgeschoven.

Rapper Donnie zou komende december in het hele land te zien zijn. Zijn geplande clubtour bracht hem o.a. langs de Oosterpoort (Groningen), de 013 (Tilbug), TivoliVredenburg (Utrecht) en de Doornroosje (Nijmegen). De woordkunstenaar, marketingmagiër en Koning TOTO wil volgens Podiuminfo echter een volledig nieuwe show met nieuw materiaal neer kunnen zetten. Zover is Donnie helaas nog niet, de opnames van zijn nieuwe album duren langer dan verwacht. Heb jij al kaartjes gekocht? Geen paniek, die blijven gewoon geldig. 

Donnie en Joost viraal in Carré

Ook als je enorm uitkeek naar de nu al legendarische show van Donnie en Joost in Carré, kun je met een gerust hart slapen. Donnie en Joost viraal in Carré gaat namelijk gewoon door. Deze show is immers geen onderdeel van Donnie's eigen tour. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws