Fucking vet: 50 meter lange lichtgang in De School

Ruben den Boer | 26 november 2018
nieuws

Als je de komende maanden in Amsterdam komt, zal je dankzij het Amsterdam Light Festival sowieso overspoelt worden door bijzondere lichtinstallaties. Ook in de immens populaire Amsterdamse club De School ontsnap je niet aan de lichtkunstwerken. Daar staat namelijk een lichtgang van maar liefst 50 meter lang.

Sinds 15 november staan de lichtbogen al te shinen in de gang van de Amsterdamse technotempel die zich De School noemt. Op Instagram laat de club weten dat de lichtinstallatie de naam TRANSITO draagt en gecreëerd is door huiskunstenaar Children of Light. De installatie is een samenwerking met achritectenbureau Space Encounters ontworpen. En laten we eerlijk zijn: dit ziet er fucking vet uit.

De School

De School is de afgelopen uitgegroeid tot een iconische club in het Amsterdamse nachtleven. Vooral onder de technovlinders is de club razend populair. Niet zo gek als je merkt dat de crème de la crème van de Nederlandse en internationale technoscène vertegnwoordigd zijn in het oude schoolgebouw.

Alleen al het programma voor volgende maand spreekt boekdelen. Palm Trax, The Blck Madonna, Max abysmall en meer; om je vingers bij af te likken. En met de lichtgang die tot 16 januari te zien is heb je nog een reden om weer naar De School te gaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door De School (@deschoolamsterdam) op

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws