Tweede kamer noemt Armin van Buuren's 'This Is What It Feels Like' beste nummer ooit.

Ruben den Boer | 7 december 2018
nieuws

Tweede kamer Armin van Buuren

Eindelijk eens goed nieuws uit Den Haag! De Tweede Kamer steekt namelijk een middelvinger op naar de Top2000 door met hun eigen Top150 te komen. En die wordt niet aangevoerd door Queen, The Eagles of The Beatles. Nee, de mannen en vrouwen die ons land besturen hebben massaal 'This is What It Feels Like' van Armin van Buuren naar de eerste plek gestemd.

Meestal zijn ze in Dan Haag hun koppen aan het breken over ingewikkelde, maatschappelijke zaken, maar Tweede Kamerleden willen ook wel eens even kloten. Dus besloten Maurits von Martels (CDA) en Zohair El Yassini (VVD) tijdens de lunchpauze een eigen hitlijst samen te stellen, en die is alles behalve politiek correct. De usual suspects moesten namelijk plaats maken voor niemand minder dan Armin van Buuren, die er met de felbegeerde eerste plek vandoor ging.

De Top150 van de Tweede Kamer

Hoewel de eerste plaatsnotering voor 'This Is What It Feels Like' als een verrassing kwam, is de rest van de lijst al wat meer van wat je kunt verwachten van de Tweede Kamer. De top drie bestaat verder namelijk uit AC/DC met 'Thunderstruck' en Guns N' Roses met 'November Rain'. De eerste klassieke plaat - het kon natuurlijk niet uitblijven - is Messiah van componist Händel en vinden we op de vierde plaats.

LEES OOK: En dat is award #2.575 voor Armin van Buuren

Toch duikt er hier en daar nog een kneiter op in de lijst der lijsttrekkers. Zo vinden we David Guetta op de vijftiende plaats terug en sluit Benny Benassi bijna de hekken op de 148ste plek. Benieuwd naar de volledige lijst? Die vind je op de site van RTL Nieuws

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws