Drugs-snoeperd Ty Dolla Sign mogelijk 15 jaar in de cel wegens drugsbezit

Ruben den Boer | 10 december 2018
nieuws

Ty Dolla Sign

Ty Dolla $ign werd in september opgepakt in de Amerikaanse staat Georgia toen agenten wiet in z'n auto roken. Nu is de officiele aanklacht bekend. Roddelsite TMZ claimt het papierwerk in bezit te hebben en geeft aan dat de rapper tot wel 15 jaar cel riskeert. Dat zou een dure jonko zijn. 

Amerika wordt steeds chiller als het gaat om drugsbeleid, in steeds meer staten is wiet bijvoorbeeld gewoon legaal verkrijgbaar. In Georgia echter nog niet. Sterker nog, Georgie is een van de strengste en meest conservatieve staten op het gebied van drugs. Laat Tyrone William Griffin Jr. a.k.a. Ty Dolla $ign nou net in die staat worden aangeklaagd voor drugsbezit. Op het moment kijkt de rapper tegen een maximale celstraf van 15 jaar aan.

LEES OOK: Marlboro investeert miljarden in wiet-industrie

Ty Dolla $ign de drugs-snoeperd

Die hoge straf komt niet alleen door een wietje, Ty Dolla $ign had namelijk nog meer te snoepen mee. Naast het bezit van marihuana wordt de rapper ook aangeklaagd voor het bezit van cocaïne en pure THC. Ty Dolla $ign heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij wel en lijntje en een jointje lust, lusiter maar eens naar de eerste lyric in zijn hit 'Or Nah':

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws