Merol 'Lekker Met de Meiden' wil de Nederlandse Lady Gaga zijn

Ruben den Boer | 14 december 2018
nieuws

Merol

Love it or hate it, maar Merol had met 'Lekker Met de Meiden' een van de grootste hits van 2018 te pakken. De extravagante glittermilenial wil echter meer. Nadat ze dit jaar definitef is doorgebroken als zangeres streeft ze er naar de Nederlandse Lady Gaga te worden. Dat vertelt ze in een gesprek met 3voor12. 

Merol wordt maar gek van al die nette, preutse singer-songwriters in Nederland en is hard toe aan wat meer glitter en glamour en extravagantie. Ze wilt meer show, meer humor, meer pure pop, gewoon een fucking vleesjurk aan, waarom niet? 

Merol tegen preutsheid

De afgelopen maanden heeft Merol genoeg te maken gehad met de Hollandse preutsheid. In haar hit ‘Lekker Met de Meiden’ zijn toch redelijk pikante tekstjes te horen zoals ‘Lekker met de meiden, keta’ en ‘Lekker scharen met de meiden’. Dat schoot bij sommige mensen in het verkeerde keelgat, maar merol kon het weinig schelen. 

Zelf is ze vooral verbaasd over het verschil tussen mannen en vrouwen. ‘Ze kunnen het ook van vrouwen minder goed hebben. De Jeugd heeft ook een lied over pikken. ‘Kijk die pikken vliegen!’ Daar valt niemand over’, aldus de nieuwe Lady Gaga tegenover 3voor12.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws