Famke Louise en Ronnie flex officieel het stel van het jaar!

Ruben den Boer | 17 december 2018
nieuws

Famke Louise Ronnie Flex

Het is officieel! De liefdessaga die ons dit jaar het meeste heeft beziggehouden - die tussen Famke Louise en Ronnie Flex - komt eindelijk tot zijn climax. De Autotune koning en koningin zijn eindelijk een stel. Dat blijkt uit de nieuwe clip van Famke Louise's 'Alleen Door Jou'.

Zijn ze nou samen of niet? Het was de vraag die vrijwel ieder roddelblad - en toegegeven, ons ook - maandenlang in zijn greep heeft gehouden. Twee van de meest controversiële figuren van de Nederlandse muziekindustrie die samen een stel vormen? Het klonk bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het nu eindelijk bevestigd dat Famke en Ronnie een gelukkig koppel zijn.

LEES OOK: Droomkoppel van de eeuw: Ronnie Flex doet Famke Louise

Famke Louise - Alleen Door Jou ft. Ronnie Flex

Hoewel de geruchten al maanden rondzongen, werd afgelopen zaterdag weggenomen toen Famke Louise haar nieuwe clip online verscheen. 'Alleen Door Jou' is een zoetsappig kersthitje en een liefdesbetuiging tegenover haar (niet zo) nieuwe vlam. In de clip zien we - naast de bijna blote billen van Famke Louise - hoe Ronnie 'Nori' Flex en Famke Louise hun liefde bezegelen met een kus. Fikkende kerstboom en vuurwerk en alles. 

Famke Louise is echter niet de moeder van Ronnie Flex z'n aanstaande kind.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws