Travis Scott wint 'Album van het Jaar' met Astroworld

Ruben den Boer | 18 december 2018
nieuws

Travis Scott

Er zijn afgelopen jaar veel goede albums uitgebracht, maar er kan maar één de beste zijn. Volgens de redactie van 3voor12 is die eer in 2018 toebedeeld aan niemand minder Travis Scott. De rapper gaat er met zijn album 'Astroworld' met de prijs vandoor.

De jaren '80 had rock, de jaren '90 had Hardcore, de jaren '00 had popdiva's en - of je het nu leuk vindt of niet - de jaren '10 heeft hip hop. Dat de hype rondom het rappen nog lang niet voorbij is, wordt nogmaals onderstreept door de redactie van 3voor12, die Travis Scott beloonde met de prijs voor 'Album van het Jaar 2018'. 

LEES OOK: Travis Scott dropt ASTROWORLD, domineert hip-hopscene

Astroworld

Over zijn album 'Astroworld' schrijft 3voor12 het volgende: 'Zijn nieuwe album ASTROWORLD is een magisch en ongrijpbaar geheel geworden, een trapplaat die alle regels aan zijn laars lapt. In plaats van kopieën van kopieën te serveren - zoals veel van zijn genregenoten - zet Travis Scott hele stoere stappen vooruit.' 

Album van het jaar 2018

Travis Scott is overigens niet de enige hip hopper die te vinden is in de lijst met beste albums van het jaar. Zo vinden we op de vierde plek Pusha T's 'Daytona' en staat Ye West op nummer 9 ('Ye') en nummer 11 ('KIDS SEE GHOST').

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws