Is dit de nieuwe Martin Garrix? 14-jarige DJVM draait als een beest

Ruben den Boer | 3 februari 2019
nieuws

DJVM

Jij dacht dat Martin Garrix een jong pikkie was toen hij doorbrak? Dan heb je nog niet van Daan van Marle a.k.a. DJVM gehoord. We kunnen met vrij veel zekerheid zeggen dat dit de jongste dj ooit is met zo veel commercieel succes. 30 december draait de 14-jarige op een megafestival in China.

14 jaar is hij pas, maar toch heeft hij al een dj-carrière waar velen van zullen dromen. In oktober bracht DJVM zijn eerste single ‘Don’t You think Like That’ uit, tijdens ADE 2018 had hij vier shows en 30 december staat hij tussen grootheden zoals Martin Garrix, Armin van Buuren en Don Diablo. Hij draait dan namelijk een 1,5 uur durende set op het ISY Music Festival op het Chinese eiland Hainan, zegmaar het Ibiza van Azië. 

DJVM is onverwachts succes

Dat DJVM op zijn veertiende al zo’n succes zou zijn, had zelfs de jonge Daan niet verwacht. “Ik dacht als ik eind van het jaar een keer kan opwarmen op een FRIS-feest (voor tieners) hier in Purmerend zou dat leuk zijn”, aldus de havo-scholier tegenover Business Insider. Nu speelt hij echter zalen plat met zijn mix van hiphop, r&b en urban. Wij zouden zeggen: keep it up Daan!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws