Robbie Williams heeft schijt: bouwt ondergronds zwembad in hartje London

Ruben den Boer | 19 december 2018
nieuws

Robbie Williams

Het is waarschijnlijk de favoriete zanger van je moeder (‘het is toch zo’n knappe man’), maar Robbie Williams heeft werkelijk schijt aan alles en iedereen. De Brit wilde graag een eigen zwembad bouwen onder zijn monumentale pand. En na vijf jaar aan rechtszaken heeft de rechter hem vandaag toestemming gegeven. 

Het is natuurlijk hartstikke leuk om in een monumentaal pand in hartje London te wonen, maar het heeft ook zo z’n nadelen. Ten eerste moet de huur echt insane zijn, maar daarnaast: waar de fuck ga je je zwembadfeestjes geven? Dat moet Robbie Williams ook gedacht hebben toen hij bedacht dat hij een zwembad onder zijn optrekje nodig had. En de eikel krijgt het nog voor elkaar ook. 

Robbie Williams vs. Jimmy Page

De Britse zanger kreeg zijn zwembad niet zonder slag of stoot. Hij heeft er namelijk vijf jaar lang rechtszaken voor achter de rug zitten. Zijn buurman Jimmy Page, gitarist van legendarische grijze-haren-band Led Zeppelin, had namelijk geen zin in de verbouwingen. Hij was bang dat zijn eigen woning (een nog monumentaler pand) beschadigd zou kunnen raken. De rechter oordeelde echter dat Robbie Williams gewoon z’n ondergrondse zwembad aan mag leggen, mits hij de verbouwingen rustig houdt.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws