Humberto Tan gaat nieuwe Voetbal Inside maken: VTBL

Ruben den Boer | 21 december 2018
nieuws

Humberto Tan VTBL

Sinds het vertrek van Voetbal Inside naar Veronica is er een groot, gapend gat te vinden in de programmering van RTL. De zender heeft namelijk geen fatsoenlijk voetbalprogramma meer op de buis. Nu is het aan Humberto Tan om daar verandering in te brengen met het nieuwe Voetbal Inside: VTBL.

Iets minder homofobe uitspraken, iets meer gelul over voetbal: dat moet VTBL worden. Voormalig RTL Late night-presentator Humberto Tan keert terug naar zijn roots van de sportjournalistiek voor een nieuw voetbalprogramma voor RTL. 

VTBL

In VTBL zal Tan vergezeld worden door een aantal vaste analisten die elkaar afwisselen. Zo zullen ex-profvoetballers Theo Janssen en Jimmy Floyd Hallebaink, sportveralggever Bart Nolles en sportjournalist Simon Zijlemans regelmatig bij Tan aanschuiven. Laatstgenoemde zal een social media-update geven van de meest besproken voetballers, een soortgelijk segment was ook al te vinden in RTL Late Night. 

Behalve een tv-show zal VTBL ook online te vinden zijn. Uiteraard zullen ze actieve social media-pagina’s bijhouden en fans kunne het laatste nieuws volgen in de VTBL-app.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws