Van Drank & Drugs naar Melk & Luiers: Lil' Kleine wordt papa

Ruben den Boer | 27 december 2018
nieuws

Lil' Kleine

In 2015 rapten ze nog over drank en drugs, maar Ronnie Flex en Lil' Kleine kunnen het nu gaan hebben over melk en luiers. Nadat Ronnie Flex onlangs vader is geworden, maakte Lil' Kleine deze kerst namelijk bekend dat ook hij een daddy gaat worden. 

LEES OOK: Ronnie Flex is vader geworden

Het is officieel! Lil' Kleine verwacht in 2019 vader te worden van een zoontje. Hoewel de geruchten al even in de lucht hingen, bevestigde de rapper het nieuws afgelopen kerst zelf op Instagram. Hij deed dat door een foto te plaatsen van de echo van de buik van zijn verloofde Jaimie Vaes met daarbij de tekst 'It's a boy'. Op de achtergrond een kerstboom met daaronder Louis Vuitton, Louis Vuitton en nog eens Louis Vuitton. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ITS A BOY 💙

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

Oeps, foutje

De fans en het internet stonden al even op scherp, de geruchten dat Lil' Kleine en Jaimie Vaes een kind zouden krijgen werden steeds sterker. Het viel dan ook snel op toen er op Instagram een filmpje verscheen waarin Vaes de echo's aan haar vrienden en vriendinnen liet zien.

Het was echter een klein foutje, de aankondiging kwam vroeger dan gepland en werd dan ook snel weer offline gehaald. Het duurde echter niet lang voor de rapper zijn kerstwondertje toch met de wereld deelde.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws