Na een avond stappen nog een filmpje pakken? Het kan in Rotterdam

Ruben den Boer | 1 januari 2019
nieuws

24 uur Bioscoop

Voor filmfans en nachtbrakers begint in Rotterdam een bijzonder experiment: Pathé gaat daar namelijk een 24/7 bioscoop openen. Van 1 t/m 5 januari kun je 24 uur per dag in de Pathé Schouwburgplein terecht voor een filmpje.

Je kent het wel: de avond stappen loopt op z'n einde, het licht in de kroeg gaat bijna aan en de laatste rondjes worden besteld. Maar jij hebt natuurlijk nog lang geen zin om naar huis te gaan, jij zou door kunnen tot het ochtendgloren! Dan raden wij je aan om de eerste week van 2019 in Rotterdam uit te gaan. Daar kun je van 1 t/m 5 januari namelijk hele nachten doorhalen in de Pathé Schouwburgplein die 24 uur per dag geopend zal zijn. 

LEES OOK: Is Netflix racistisch?

Populaire films 24 uur per dag

Tijdens het experiment zal Pathé Schouwburgplein verschillende populaire films vertonen. O.a. Aquaman, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald en Bohemian Rhapsody zullen in de bisocoop te zien zijn. Daarnaast zullen enkele fan favorites uit 2018 terugkeren op het witte doen. Avengers Infinity War, Black Panther en Mission: Impossible - Fallout in 3D zullen namelijk ook in de Pathé Schouwburgplein te zien zijn. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws