Dit is het mooiste meisje ter wereld (echt waar)

Ruben den Boer | 9 februari 2019
nieuws

Mooiste meisje ter wereld

Thylane Blondeau is uitgeroepen tot het meisje met het 'mooiste gezicht ter wereld'. We zeggen niet voor niets 'meisje', want de Française is nog maar 17 jaar oud (doe je rits dus maar weer dicht). Ondanks haar jonge leeftijd wint Blondeau dus de titel die eerder gedragen werd door o.a. Nicole Kidman, Natalie Portman en Emma Watson. 

De verkeizing wordt elk jaar uitgeschreven door TC Candler en vond dit jaar voor de 29ste keer plaats. Het publiek stemt op de mannen en vrouwen met het meest aantrekkelijke gezicht, zo word elk jaar een top 100 samengesteld. Voor Blondeau was dit al de vijfde keer dat ze in de lisjt te vinden was, maar nog nooit stond ze op de eerste plaats. 

Carrière mooiste meisje ter wereld

Zo'n knap koppie zorgt er natuurlijk voor dat Thylane Blondeau al een indrukwekkende carrière achter zich heeft. Zo werd ze al heel jong gescout als kindermodel, werd ze op haar dertiende al de nieuwe Kate Moss genoemd, speelde ze in de film ‘Belle & Sebastian: The Adventure Continues’, werd ze in 2017 ambassadrice van L’Oreal, en richtte ze vorig jaar richtte haar eigen modelabel op, Haven May.

En voor alle viespeukies die niet genoeg kunnen krijgen van knappe, minderjarige meisjes hebben we een paar mooie foto's gevonden: 

Foto's Thylane Blondeau

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Thylane (@thylaneblondeau) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Thylane (@thylaneblondeau) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Thylane (@thylaneblondeau) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Thylane (@thylaneblondeau) op

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws