Golden Globes 2019: Christian Bale bedankt Satan, Bohemian Rhapsody valt in de prijzen en meer

Ruben den Boer | 7 januari 2019
nieuws

Golden Globes 2019

Voor filmliefhebbers begint elk jaar goed, in januari worden namelijk al 76 jaar de Golden Globes uitgereikt. Ook dit jaar werden de prijzen voor films en series met veer show uitgereikt, en dat leidde ook dit jaar weer tot opvallende taferelen. Wij vatten de hoogtepunten voor je samen:

Christian Bale bedankt Satan

Elk jaar is er wel weer een idiote uitspraak die heel het internet over gaat. Dit jaart was het Christian Bale die de spotlights te pakken kreeg met zijn unieke speech. Waar de meeste mensen hun echtgenoot, ouders of God bedanken voor alle steun, koos Bale ervoor om Satan te bedanken. De Duivel zou hem namelijk de inspiratie hebben gegeven voor zijn rol als Dick Chaney in de film Vice. Check zijn bedankje hier beneden.

Bohemian Rhapsody valt in de prijzen

Er waren weer veel prijzen om uit te reiken deze Golden Globes, maar er zijn er slechts drie die echt tellen: 'Beste film', 'Beste acteur' en 'Beste actrice'. Bohemian Rhapsody, de film over de carrière van Queen, wist twee van die drie Golden Globes in de wacht te slepen. Rami Malek kreeg de prijs voor 'Beste acteur' vanwege zijn bijna perfecte vertolking van Freddy Mercury en de film sleepte ook de big daddy 'Beste film' in de wacht. 

En de Golden globe voor beste nummer gaat naar... 

Wij zouden Partyscene niet zijn als we het niet over de muziek zouden hebben. Wij waren dan ook enorm benieuwd naar wie er met de prijs voor beste orginele track vandoor zou gaan. Uiteindelijk waren het Lady Gaga en Bradly Cooper die met hun track 'Shallow' uit A Star Is Born de prijs in ontvangst mochten nemen. Wij kijken echter liever naar de track die de tweede plek innam: 'All The Stars' van Kendrick Lamar en SZA uit Black Panther. Dat is meer onze stijl. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws