Hiphop-huwelijk aan diggelen: Cardi B en Offset rapen de scherven op

Ruben den Boer | 7 januari 2019
nieuws

Cardi B

Het leek allemaal wel heel snel te gaan: in juli kregen Cardi B en Offset een kind, in september trouwden ze en in december was het huwelijk alweer aan diggelen. Toch laten de twee rappers het er niet bij zitten, ze proberen hun huwelijk weer te redden.

Sommige stellen lijken giften van de showbizz-goden: Ronnie Flex en Famke Louise, Prince Harry en Meghan Markle, Beyoncé en Jay-Z, we kunnen nog wel even doorgaan. Toch houden deze droomrelaties lang niet altijd stand. Rappers Cardi B en Offset kunnen daarvan getuigen. In december liet Cardi B via Instagram weten dat het niet langere boterde tussen de twee celebs en dat hun romantische relatie voorbij was. Nu blijkt echter dat de twee toch nog hun best voor elkaar doen. 

LEES OOK: Zo klinken Cardi B en De Jeugd Van Tegenwoordig in een mash-up!

Kunnen Cardi B en Offset nog gered worden?

Dat weten de bloedhonden van TMZ te melden. Offset zou zijn vrouw (opnieuw) trouw en eerlijkheid hebben beloofd. Cardi B zou haar mannetje ondertussen wel heel erg missen. Het stel liet weten kerst samen te vieren en zijn ook al samen op vakantie gespot. Zou dit droomhuwelijk dan toch nog gered kunnen worden? Allen te tijd zal het leren.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws