Culemborg krijgt megaclub van de toekomst

Ruben den Boer | 11 januari 2019
nieuws

Megaclub Culemborg

In Nederland zijn we gezegend met een levendige dance-scene. Of je nu van techno, house of hardste houdt; er is in ons kikkerlandje echt voor eider wat wils te krijgen. Of je nu van de enorme festivals bent of liever een intieme club op zoekt er zijn feestlocaties genoeg. Dit jaar lijkt er een nieuwe locatie bij te komen: een hightech megaclub in Culemborg. 

De nieuwe locatie wordt gevestigd in een oude drukkerij waar op dit moment Event Center Culemborg nog feesten organiseert. De oude drukkerij gaat binnenkort echter tegen de vlakte om plaats te maken voor een werkelijke megaclub. straks moeten er 2800 feestgangers in het nieuwe pand passen. 

Hightech megaclub

Er wordt echter niet alleen ruimte gemaakt voor feestgangers, er is ook genoeg ruimte voor technologie. Het plafond van de nieuwe feesthal moet 15 meter hoog worden wat veel mogelijkheden biedt. Zwevende dj’s, vliegende zangeressen, en enorme tv-schermen: niets is te gek. 

Naar alle verwachtingen zal de nieuwe feestlocatie voor de kerst open moeten gaan, dus wie weet vieren we straks Oud & Nieuw in de gloednieuwe megaclub in Culemborg.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws