Petitie tegen optreden R. Kelly in Amsterdam

Ruben den Boer | 14 januari 2019
nieuws

R. Kelly

Het is een viespeuk, het is een pedo, het is een eikel: we hebben het natuurlijk over R. Kelly. De R&B-zanger komt 20 april naar Nederland voor een optreden, maar als het aan de ruim 1000 ondertekenaars van de petitite tegen de komst van R. Kelly ligt wordt daar een stokje voor gestoken.

'Deze artiest heeft vele jonge dames seksueel misbruikt, verkracht en sexslavinnen gebruikt voor zijn eigen genot vele mensen willen niet dat deze man optreed', leest de omschrijving van de petitie tegen R. Kelly. Hij heeft een optreden gepland staan voor 20 april in The Box te Amsterdam, maar of dat doorgaat is dus nog maar de vraag. Wil jij R. Kelly ook zo ver weg mogelijk houden? Teken dan de petitie.

LEES OOK: R. Kelly mag weer op Spotify; pedo-verbanning geschrapt

R. Kelly de viespeuk

R. Kelly is al wel vaker in opsraak gekomen wegens zijn ongepaste seksgedrag. De haat bereikte onlangs echter een hoogtepunt toen de docu Suriving R. Kelly uitkwam. Daarin worden zo'n 50 mensen gesproken over hun ervaring met R. Kelly. De meeste vrouwen spraken over zijn pedofilie, seksuele wangedrag en verkrachtingen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws