Aanbieder Patricia Paay sekspop moet schadevergoeding van € 2.000,- betalen

Ruben den Boer | 16 januari 2019
nieuws

Patricia Paay

Johan Vlemmix, de ondernemer uit Eindhoven die een Patricia Paay sekspop op de markt wilde brengen, moet Paay een schadevergoeding van € 2.000,- betalen. Dat heeft de rechter woensdag 16 januari besloten.

Johan Vlemmix is een bekende ondernemer uit Eindhoven. Hij probeerde zelf een muntje te slaan uit het schandaal rondom de plassekstape van Patricia Paay die vorig jaar uitlekte. Uiteraard was de diva hier niet blij mee en spande ze een rechtszaak aan tegen Vlemmix. 

Kleine schadevergoeding 

In eerste instantie eiste ze € 30.000,-, maar toen de rechter al aangaf geen schadevergoeding van zo’n hoog bedrag op te gaan leggen stelde ze het samen met haar advocaat bij naar € 15.000,-. Van een overwinning valt niet echt te preken. Uiteindelijk oordeelde de rechter namelijk dat Vlemmix Patricia Paay slechts € 2.000,- schuldig was. 

LEES OOK: John 'Sekspop' Vlemmix ziet af van claim jegens Patricia Paay

Het is niet de eerste keer dat de diva zo’n tegenslag te verwerken kreeg. toen ze eerder GeenStijl aanklaagde, eiste ze € 450.000,-. Toen kreeg ze uiteindelijk ‘maar’ € 30.000,- schadevergoeding. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws