Amsterdam Dance Event maakt data 2019 bekend

Ruben den Boer | 16 januari 2019
nieuws

ADE 2019

Amsterdam Dance Event zal dit jaar plaatsvinden van 16 tot en met 20 oktober. ADE is in 2019 al weer toe aan zijn 24ste editie en verwacht dit jaar 400.000 bezoekers uit binnen- en buitenland te ontvangen. Dat laat de organisatie vandaag weten.

'Tijdens ADE is Amsterdam opnieuw het centrum van de wereldwijde elektronische muziekindustrie en de thuisbasis voor muziekliefhebbers. Onze conferentie- en festivalactiviteiten moeten een weerspiegeling zijn van hoe creatief, innovatief, levendig en inclusief Amsterdam is', aldus ADE-directeur Mariana Sanchotene tegenover nu.nl. 

Amsterdam Dance Event 2019

Amsterdam Dance Event is elk jaar weer het hoogtepunt van het wereldwijde dance-seizoen. Alle beste dj’s, producers, influencers en professionals komen vijf dagen lang samen in onze hoofdstad om informatie uit te wisselen en een fucking vet feest te bouwen. 

LEES OOK: Koning der afters Solomun draaide bijna 22 uur non-stop tijdens ADE

Vorig jaar waren er al meer dan duizend evenementen in Amsterdam met optredens van zo’n 2.500 artiesten op bijna 200 locaties. De line-up wordt gedurende de komende maanden bekend gemaakt, maar wij twijfelen er niet aan dat Amsterdam Dance Event 2019 weer een enorm sterke editie zal worden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws