Steve Carell van The Office werkt aan nieuwe Netflix-serie

Ruben den Boer | 15 april 2019
nieuws

Space Force

Goed nieuws voor fans van The Office: Steve Carell a.k.a. Michael Scott werkt aan een gloednieuwe Netflix-serie. Samen met de producent van The Office, Greg Daniels, werkt hij aan Space Force. Nee, dat is helaas geen The Office remake.

Space Force zal een komische serie worden over de gelijknamige afdeling binnen defensie die Donald Trump onlangs aankondigde. Als je naar de trailer kijkt wordt al snel duidelijk dat Steve Carell en Greg Daniels deze afdeling met een korreltje zout zullen nemen. 

Trailer Space Force

De trailer opens namelijk met de woorden. ‘Het doel van deze nieuwe afdeling is het verdedigen van satellieten tegen aanvallen en het uitvoeren van andere ruimtegerelateerde zaken. Of zoiets.’ Vervolgens wordt het plot van de aanstaande Netflix-serie grofweg duidelijk gemaakt. ‘Dit is het verhaal van de vrouwen en mannen die erachter moeten komen wat dit precies betekent.’ We kunnen het natuurlijk vertellen, maar je kunt de trailer het beste zelf zien:

Naast de trailer is er nog vrijwel niets bekend over Space Force, zelfs niet wanneer deze op Netflix zal staan. Wij durven echter wel te gokken dat het hilarisch zal worden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws