Love Island komt naar Nederland! Geef je nu op!

Ruben den Boer | 18 januari 2019
nieuws

Love Island

Of het nu om Ex on the Beach, Temptation Island of Love Island gaat; Nederland houdt van vreselijk slechte realityshows. Het zal voor veel mensen dan ook heugelijk nieuws zijn dat er een Nederlandse versie van Love Island in de maak is! maar waarom alleen kijken, als je ook mee kunt doen? Dat klopt: je kunt je nu opgeven als deelnemer aan de Nederlandse Love Island. 

Tijdens Love Island moeten een aantal sexy Nederlanders en Belgen zes weken doorbrengen op een eiland. Daar gaan ze op zoek naar echte liefde en seks... vooral seks. Ondertussen moeten ze echter ook de harten van het publiek zien te veroveren. De kijkers bepalen namelijk wie er van het eiland moet vertrekken en welk koppel uiteindelijk als winnaar uit de bus komt. 

Het programma wordt vanaf mei uitgezonden op RTL 5 en deelnemers kunnen zich nu al opgeven. Ben jij dus op zoek naar tieten - uhm - echte liefde, geef je dan nu op voor de Nederlandse versie van Love Island! Opgeven kan via deze link.

Love Island

Om alvast even in de stemming te komen hebben we een sappig moment uit het populaire Love Island Australia voor je uitgezocht, enjoy!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws