Ronnie Flex en Famke Louise uit elkaar!

Ruben den Boer | 25 januari 2019
nieuws

Ronnie Flex Famke Louise

Het leek het BN'ers-koppel van 2018: Ronnie Flex en Famke Louise waren een stel. De Autotune-koning en koningin leken onoverwinnelijk. Toch lijkt er nu een einde aan hun regeerperiode te komen. Ronnie flex hintte in zijn Insta story namelijk op het feit dat Famke Louise vreemd zou zijn gegaan. 

'Can’t love no thottie', 'Je kunt een b*tch niet vertrouwen, want ze doet het met iedereen', Ronnie Flex spreekt rake woorden in zijn Instagram Story. Het lijkt duidelijk te gaan over zijn eigen meisie: Famke Lousie. Daar houdt het drama echter niet op. De king en queen van de Nederlandse autotunescene volgen elkaar ook niet langer op Instagram. 

LEES OOK: Babynieuws: Ronnie Flex is vader geworden

Ronnie Flex en Famke Louise toch nog samen?

Er bestaat echter een kans dat de twee tortelduifjes nog samen zijn. Het management van zowel Ronnie als Famke heeft laten weten dat de twee nog steeds samen zijn en dat de geruchten een 'storm in een glas water' zijn. Volgens de managers had rapper Ronnie donderdag gewoon een wilde avond gehad en had hij zomaar wat op z'n story geplaatst (herkenbaar?). Famke is dus niet vreemdgegaan, zo verzekert de woordvoerder.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws