Thunderdome 2019 wordt ‘ode aan de gabber’

Ruben den Boer | 31 januari 2019
nieuws

Thunderdome 2019

Thunderdome is back! Ook in 2019 zal er weer gestampt, geravet en en gesnoept worden in de Jaarbeurs Utrecht. De komende editie wordt ‘een ode aan de gabber’, aldus de organisatie. De line-up wordt binnen kort bekendgemaakt. 

Zeg je Thunderdome, dan zeg je gabber. Dat weet de organisatie van het feest der feesten ook. Daarom brengen ze met Thunderdome 2019 een ode aan de gabber. Wat dat precies inhoudt is nog even afwachten, maar verwacht vette artiesten en ultieme gabber-klassiekers. De line-up is op dit moment nog niet bekend, maar als je Partyscene in de gaten houdt ben je een van de eerste die het weet!

Thunderdome 2019 tickets

Wil jij een ticket bemachtigen voor Thunderdome 2019? Dat kan vanaf 27 maart, tenzij je een echte fan bent. Trouwe fans kunnen tot 6 februari namelijk al een persoonlijke code verzilveren en vanaf 27 februari kunnen fans met een geregistreerde Thunderdome-tattoo hun slag slaan. 

De comeback

We hoeven jou natuurlijk niet te vertellen dat Thunderdome een legendarische status heeft, niet zonder reden. De feesten waren begin jaren ’90 al immens populair en waren medeverantwoordelijk voor de opkomst van de gabber-cultuur. Op hun hoogtepunt had Thunderdome een ware culthelden-status verworven. 

LEES OOK: Gabber en hardcore inspiratiebron voor modehuis Dior

In 2017 keerde het hardcoreconcept terug na vijf jaar afwezigheid. In 2019 vindt dus de derde editie van de ‘nieuwe’ Thunderdome plaats.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws