Spotgoedkoop een weekendje weg? Boek last minute

Partyscene Redactie | 3 juli 2019
nieuws

Flexibiliteit is een waardevolle eigenschap. Vind je het leuk om er spontaan op uit te trekken, dan reis je voordelig. Last minute vluchten en vakanties zijn welbekend, maar ook overnachtingen zijn veelal goedkoper, wanneer je last minute boekt.

Last minute

Zo biedt Van der Valk honderden overnachtingen voor een verlaagd, last minute-tarief. Een luxe kamer voor volgend weekend, bijvoorbeeld voor een weekendje weg met je vriend of vriendin, kan al vanaf € 79,-. Twee tientjes meer en je besteedt de nacht stijlvol in Den Haag. Perfect voor een thuiskomer na het Bevrijdingsfestival, waar onder andere Jacin Thrill, Racoon en Sam Feldt van de partij zijn.

De vrees om voor een verrassing te komen te staan bij het boeken van een last minute overnachting, vlucht of vakantie, is veelvoorkomend. Die vrees is overbodig, mits je bij een betrouwbare aanbieder aanklopt. Gelukkig toont Van der Valk elke eigenschap van de overnachtingen op de website. De foto’s bieden een realistisch inzicht in hoe het verblijf eruitziet, de specificaties zijn overzichtelijk op rij gezet en de beschrijving van elk hotel is bijgevoegd.

last minute

De kamers hebben uiteenlopende eigenschappen. Toegang tot wifi vind je overal, maar de kamers in het hogere segment spatten van de luxe. Neem de Shanghai Suite in Rotterdam en zijn prachtige douche, dubbele wastafel, Nespresso-apparaat en Kingsize bed. Voor een marge van wat zo’n overnachting normaal kost, overnacht je als een koning. Niet alleen leuk voor het bezoek van een festival, eveneens de perfecte setting voor een romantische verrassing.

De hotels bevinden zich over heel Nederland. We noemden het Bevrijdingsfestival in Den Haag, maar zoals gewend vindt er in elke grote Nederlandse stad een versie plaats. Ook techno- en housefestival Bontgenoten in Eindhoven en crossover-festival. Het Amsterdams Verbond zijn perfect te combineren met een hotelovernachting. Houd de beschikbaarheid van kamers in de gaten, want last minute overnachtingen kunnen tot op het allerlaatste moment, op de dag van overnachting, aangeboden worden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws