Twitter komt met nieuwe functie

Fenna Kiebert | 7 mei 2019
nieuws

Een van de meest gevraagde functies op Twitter is er eindelijk! Nee, het is nog steeds niet de knop om je tweet te bewerken. Volgens Twitter was de optie om meer in te voegen bij het retweeten van een bericht, een van de dingen die gebruikers graag wilden. En dus; eindelijk kunnen we nu retweeten met foto's, video's en GIF's.

Retweeten met GIF's, foto's en video's

Hoewel dit geen behoorlijk grote update is, is het nog steeds interessant, vooral als je veel retweet en reageert op Twitter. Ook is het erg handig voor mensen die zich liever uitdrukken in een GIF'je dan in woorden wanneer ze iemand retweeten.

Hoe je het gebruikt, is ook vrij eenvoudig. Tik bij de tweet die je wilt retweeten op de optie 'retweet met commentaar'. Vervolgens kun je de afbeelding of het GIF-pictogram op de werkbalk kiezen, invoegen en posten. 

LEES OOK: La Casa de Papel bijna op Netflix, check de trailer hier

Wat betreft de meest gevraagde functie, de knop Bewerken; Twitter-hulpverleners reageren nauwelijks wanneer hierom gevraagd wordt. Dus verwacht dit (voorlopig) nog maar niet. De retweet met media-functie is nu beschikbaar op mobiel en binnenkort ook op desktop.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws