Lifestylemerk Lil' Kleine en John de Mol

Fenna Kiebert | 29 mei 2019
nieuws

Bron beeld: Instagram van Lil' Kleine (@lilkleine)

Rapper Lil’ Kleine zet samen met John de Mol een nieuw lifestylemerk voor jongeren op. Dat maakte Talpa, het bedrijf van De Mol, dinsdag bekend. Lil’ Kleine wordt naast mede-oprichter, ook ambassadeur van het merk.

John de Mol als voorbeeld

De naam van het nieuwe platform, blijft nog onbekend. Het doel is in ieder geval wel duidelijk: Lil’ Kleine wil jongeren inspireren om hun dromen na te jagen. Dat hij daarvoor samen gaat werken met De Mol, is niet heel gek. Hij ziet tv-ondernemer en multimiljonair John namelijk als een groot voorbeeld.

‘John is altijd een voorbeeld voor mij geweest, dus ik ben heel dankbaar dat ik intensief met hem kan samenwerken en we een platform ontwikkelen waar jongeren inspiratie uit kunnen putten om alles uit zichzelf te halen’, aldus Lil’ Kleine.

LEES OOK: 'Rainbow in the sky' concert van Paul Elstak

Lil' Kleine, echte naam Jorik Scholten, kondigde het nieuws ook aan via Instagram:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Major move 😉

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

Ook John de Mol spreekt met lovende woorden over Lil’ Kleine. ‘Het is fantastisch om met een talent als Jorik samen te werken en keer op keer te ervaren wat een inspirator hij voor jongeren is. Het zou me niets verbazen als de energie die ik ervaar bij de ontwikkeling van het nieuwe merk een duidelijke voorbode is van het plezier dat jongeren er straks aan gaan beleven.’

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws