Miley Cyrus reageert via Instagram op betastende fan

Fenna Kiebert | 5 juni 2019
nieuws

Miley Cyrus is eerder deze week vastgegrepen door een man die haar een kus gaf toen ze samen met echtgenoot Liam Hemsworth haar hotel in Barcelona verliet. Op Instagram schrijft ze dat ze hier niet van gediend is.

Gelijk of eigen schuld?

Hoewel fans van de zangeres haar een hart onder de riem steken en haar gelijk geven nadat beelden van het incident het internet overgaan, zijn er ook mensen die vinden dat het haar eigen schuld is. Miley deelt reacties waarin geschreven wordt dat ze dit soort gedrag uitlokt door de manier waarop ze zich kleedt, en hier reageert ze ook op: ‘Ze kan zich kleden zoals ze zelf wil. Ze kan nog maagd zijn. Ze kan het bed delen met vijf verschillende mensen. Ze kan een echtgenoot hebben. Ze kan een vriendin hebben. Ze kan naakt zijn. Maar je kunt haar niet vastgrijpen zonder haar toestemming!’

LEES OOK: Sam Feldt wil jou als investeerder!

Nieuwe muziek

In haar reactie verwijst Miley naar haar nieuwe single Mother's Daughter. Het lied is te vinden op de op 31 mei verschenen EP ‘She Is Coming’. Later dit jaar volgen er nog twee EPs met elk zes nieuwe liedjes.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws