Dochter Linda de Mol gaat moeder achterna

Fenna Kiebert | 19 juni 2019
nieuws

Bron beeld: Instagram (@noavahle)

Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, heeft onlangs een contract bij omroep BNNVARA getekend. Wat de 19-jarige Noa bij de tv-omroep gaat doen, is nog de vraag.

LEES OOK: Eva Jinek wil Songfestival graag presenteren

In de voetsporen van mama Linda

Noa was gisteravond te gast bij de zomertalkshow van Art Rooijakkers, ‘Zomer met Art’. Ze wilde er nog niet te veel over vertellen, maar deelde wel dat ze twee weken geleden een contract ondertekend heeft. Art vroeg haar of ze haar moeder achterna gaat, waarop ze antwoordt met ‘wie weet’. Noa is zich er wel van bewust dat haar naam en werk altijd aan haar moeder Linda gekoppeld zullen worden. ‘Dat label blijft altijd, maar ik denk dat ik daarmee juist kan laten zien dat ik mijn eigen weg ga en het doe op mijn manier.’ Ze vertelt ook dat ze in ieder geval voorlopig nog niet op tv te zien zal zijn.

Vorig jaar verhuisde Noa van het Gooi naar een huis in de Amsterdamse wijk de Jordaan. Haar moeder kocht het huis voor haar voor 875.000 euro. Haar vader is regisseur Sander Vahle, van wie Linda in 2007 scheidde. Linda heeft met hem ook zoon Julian Vahle (22).

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws