Dance Valley festival viert 25e verjaardag met David Guetta

Geert van der Klugt | 24 juni 2019
nieuws


Op zaterdag 10 augustus aanstaande wordt in recreatiegebied Spaarnwoude de 25e editie gevierd van het evenement dat (inter)nationaal als het meest oorspronkelijke Nederlandse dance festival wordt beschouwd: Dance Valley. Wees er snel bij, want de laatste tickets zijn nu verkrijgbaar.

Dance Valley | David Guetta

Om deze special editie kracht bij te zetten heeft de organisatie superster David Guetta vastgelegd als belangrijkste gast. De befaamde, Franse dj stond zeven jaar geleden voor het laatst op een Nederlands festival en daardoor biedt Dance Valley haar publiek een unieke kans om aanwezig te zijn bij een show van één van de allergrootste dj’s aller tijden.

Naast Guetta is de verscheidenheid aan (inter)nationale topacts die zich deze zomer naar recreatiegebied Spaarnwoude zal begeven erg groot. Zo geven onder andere Fedde le Grand, Ummet Ozcan, Ferry Corsten, Bizzey, Chuckie, Warface, Firebeatz, ROD, Partyraiser en Kris Kross Amsterdam acte de presence.

Dance Valley verwacht ongeveer 25.000 tot 30.000 bezoekers te mogen ontvangen en is van plan haar status als springlevende oudgediende onder de dancefestivals nog jaren voort te zetten. Kom langs, vier mee en geniet van een dag aan topartiesten, -acts en –muziek.

© Photo #1 - Photography by Eventpixels
© Photo #2 - Photography by Joris Raaijman

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws