George Clooney regisseur en acteur nieuwe Netflix film

Fenna Kiebert | 25 juni 2019
nieuws

Bron beeld: Wikipedia, George Clooney at the "Men Who Stare At Goats" screening at the 2009 Toronto International Film Festival, Michael Vlasaty

George Clooney is regisseur en acteur voor een nieuwe Netflix film. Het gaat om een verfilming van het populaire boek 'Good Morning, Midnight' van Lily Brooks-Dalton, meldt Netflix.

Regisseur en acteur

Onlangs werkte Clooney al als uitvoerend producent, regisseur en acteur aan de Amerikaanse televisieserie Catch-22. Ook een verfilming van een boek wat gaat over de Tweede Wereldoorlog. Samen met Anonymous Content en Syndicate Entertainment gaan Grant Heslov van Smokehouse Pictures en George Clooney de film 'Good Morning, Midnight' produceren. Naast regisseur, speelt George Clooney ook in de film en hij heeft niet zomaar een klein rolletje, hij krijgt namelijk de hoofdrol. Hij speelt Augustine, een eenzame wetenschapper op de Noordpool die contact probeert te krijgen met een ruimteschip dat terug wil keren naar de aarde.

LEES OOK: 10 epische dingen die je niet wist over Netflix 

'Geen betere acteur dan Clooney'

George Clooney laat weten dat hij en Grant Heslov heel veel zin hebben in de productie van de Netflix film. Scott Stuber, hoofd van de filmafdeling van Netflix, zegt dat er geen betere acteur voor deze rol is en het niemand beter zou passen dan George Clooney. Hij werkt dan ook al zo’n 20 jaar samen met de acteur. ‘Niemand kan dit verhaal beter tot leven wekken dan Clooney kan’, zegt hij. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws