Vrouw bevalt van kindje tijdens concert van P!nk

Fenna Kiebert | 27 juni 2019
nieuws

Bron beeld: Wikipedia, Pink in Londen, Corbuzon - Own work

Voor de Britse Denise Jones verliep haar bezoek aan het concert van P!nk in Liverpool net iets anders dan ze in eerste instantie verwacht had. Denise beviel tijdens het optreden van de zangeres van een dochtertje. P!nk deelde het bijzondere nieuws via sociale media en ook de baby zelf werd online geshowd.

LEES OOK: Concert verplaatst of geannuleerd? Zeg maar gedag tegen je servicekosten

Bevallen

Toen P!nk bezig was met haar nummer Get This Party Started, gaf Denise aan dat ze weleens zou kunnen gaan bevallen, waarna ze snel door twee dienstdoende artsen uit het publiek werd gehaald. De artsen hebben haar zo snel mogelijk naar de Eerste Hulp in het stadion gebracht. ‘Tijd om Denise naar het ziekenhuis te brengen, was er niet, dus besloten we ter plekke de baby in het Anfield Stadium ter wereld te laten komen,’ zegt arts John Matthews. Een paar minuten later werd de baby geboren, waar ook de twee artsen versteld van stonden. ‘Normaal gesproken haal je mensen om andere redenen uit het publiek, dit hebben we nog nooit meegemaakt. Het was erg bijzonder, ook al stonden er alleen maar een paar bedden.’

Dolly Pink

Met Denise en haar dochtertje gaat het hartstikke goed. Wel is ze nog steeds een beetje in shock en baalt ze er ook wel van dat ze het concert gemist heeft. ‘Maar ik ben supergelukkig. Oorspronkelijk wilden we onze dochter Dolly Louise noemen, maar omdat ze tijdens het optreden van P!nk is geboren, hebben we haar Dolly Pink genoemd’, zegt mama Denise.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws