Vierde seizoen van La Casa de Papel aangekondigd

Fenna Kiebert | 28 juni 2019
nieuws

Eerder lieten we al de trailer van het derde seizoen van La Casa de Papel zien, dat 19 juli op Netflix verschijnt, maar ondertussen is ook bevestigd dat er een vierde seizoen van de serie aan zal komen. Álex Pina, de maker van de populaire serie, heeft dit donderdag tijdens een evenement in Madrid verteld.

LEES OOK: Nieuwe bendeleden La Casa de Papel bekend

Verlengde opnames

De opnames van de Spaanse Netflix-serie zijn verlengd tot en met augustus, zodat er gelijk een vierde seizoen opgenomen kan worden. Waar het allemaal om draait in het vierde seizoen, wordt later pas bekendgemaakt. De reden hiervoor is het derde seizoen, waarvan ook nog niet alles bekend gemaakt is. De makers willen nog niets over het verloop van het aankomende seizoen verklappen en daarom laat ook het verhaal van het vierde seizoen nog even op zich wachten. 

Emmy winnaar

Mocht je de eerdere seizoenen nog niet gezien hebben of ondertussen een beetje vergeten zijn, de eerste twee seizoenen gaan om het personage ‘de Professor’. Hij probeert in samenwerking met een bende de grootste geldroof in de geschiedenis van Spanje te voldoen. La Casa de Papel won in 2018 al een Emmy voor de beste dramaserie.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws