Dua Lipa zoent met Chris Martin?

Fenna Kiebert | 4 juli 2019
nieuws

Bron beeld: Wikipedia, Dua Lipa, Justin Higuchi

Er wordt beweerd dat Chris Martin en de bijna twintig jaar jongere Dua Lipa afgelopen weekend hebben gezoend op het Britse festival Glastonbury. Of het klopt is nog maar de vraag, want Chris ontkent dit.

Wel erg gezellig..

Aanwezigen zeiden dat de 42-jarige Chris en 23-jarige Dua het wel erg gezellig met elkaar hadden op het festival, zo gezellig dat ze elkaar gezoend zouden hebben bij de bar. Dit was niet de eerste keer dat de twee samen gespot zijn, een aantal jaar geleden zouden de zanger en zangers het ook al erg leuk met elkaar hebben. Chris en Dua hadden komen allebei net uit een relatie. De zanger was twee jaar samen met Dakota Johnson, zij gingen een paar weken geleden uit elkaar. Dua Lipa had anderhalf jaar lang een relatie met Isaac Carew, wat ook sinds kort over is.

LEES OOK: Defqon.1 2019 drukstbezochte editie ooit

Chris ontkent de zoen en zijn woordvoerder liet dat weten aan Us Weekly. 'We willen duidelijk maken dat Chris Martin en Dua Lipa elkaar niet hebben gekust op Glastonbury en gewoon bevriend zijn. Ze waren allebei op dezelfde plek op het festival met een grote groep vrienden.' 
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws