Martin Garrix voor vijfde keer op rij met solo show tijdens Amsterdam Dance Event

Partyscene Redactie | 11 juli 2019
nieuws

martin garrix ade

Dit jaar tijdens Amsterdam Dance Event presenteert Martin Garrix opnieuw zijn succesvolle all ages en 18+ show in de RAI. Deze shows markeren het 5-jarig jubileum van de solo-shows van Garrix tijdens Amsterdam Dance Event.

De shows verkopen elk jaar weer snel uit en zijn dit jaar de enige kans om Garrix live te zien tijdens Amsterdam Dance Event. Het debuut van de spectaculaire ‘ANIMA’ liveshow vorig jaar geeft hoge verwachtingen voor de opkomende show. Met een compleet nieuwe productie, inclusief prachtige visuals, is Garrix klaar om het publiek opnieuw te verbazen.

ADE

Het evenement op vrijdag zal een 18+ show zijn, gevolgd door een all ages show op zaterdag, special voor de jongere fans. ‘Mijn shows tijdens Amsterdam Dance Event zijn altijd een hoogtepunt van mijn jaar. Het is zo speciaal om op te treden in mijn eigen stad en ook een show te doen voor al mijn jongere fans. Ik kan niet wachten om het dit jaar weer te doen!', zegt Garrix.

Kaarten voor de shows zijn te koop vanaf maandag 1 juli om 10.00 uur. Klik hier om je in te schrijven voor de verkoop van de Early Birds, waar een zeer beperkt aantal kaarten te koop zal zijn voor de reguliere kaartverkoop van start gaat. Wees er snel bij, want vanaf zijn eerste solo-show zijn de tickets altijd binnen een aantal weken uitverkocht.


Martin Garrix 18+
Vrijdag 18 oktober
22.00 – 06.00

Martin Garrix All Ages
Zaterdag 19 oktober
17.00 - 22.00

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws