Ed Sheeran komt bijna nooit meer buiten

Fenna Kiebert | 17 juli 2019
nieuws

Ed Sheeran vertelt in een interview met de Amerikaanse radio-dj Lenard Larry McKelvey dat hij bijna nooit meer de deur uitgaat omdat dat niet normaal kan.

Ed heeft het onder andere over zijn nieuwste album No.6 Collaborations Project, waarvoor hij met verschillende artiesten heeft samengewerkt. Op het album is ook een nummer met Eminem en 50 Cent te vinden.

LEES OOK: ‘Fear and Loathing in Las Vegas’ soundtrack in 21e verjaardagseditie

'Ik wil het ook zo doen'

Ed Sheeran kijkt tegen Eminem op, vertelt hij tegen het AD. ‘Ik wil het net zo doen als hij. Hij heeft kinderen en is een heel goede vader, hij is er altijd voor ze. Dat is een van mijn grootste angsten, dat ik mijn kinderen niet op kan voeden omdat ik altijd aan het toeren ben. Eminem maakt een album, gaat een maand op tournee en that’s it.’

Overeenkomsten

Hij zegt dat hij en Eminem ook veel overeenkomsten hebben. ‘We wonen allebei nog op de plek waar we opgegroeid zijn en we kunnen allebei niet meer normaal naar buiten omdat we zo beroemd zijn.’ Ed zegt dat hij niet eens normaal ergens een broodje kan halen, er staan gelijk al gillende fans om hem heen.

Luister het nummer 'Remember The Name' van Ed Sheeran, Eminem en 50 Cent hieronder.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws