Deze Top 40-zangeres verkoopt seksspeeltjes

Aimee van Vuuren | 30 juli 2019
nieuws

De Britse zangeres Lily Allen, bekend van single Smile, wilt seks weer plezierig maken. Orgasmes vindt zij erg belangrijk voor vrouwen en het resultaat is de ontwikkeling van een lijn seksspeeltjes.

Seksspeeltjes op de markt

Veel liet ze niet los tijdens de aankondiging op het Port Eliot-festival in Engeland. ‘Ik zou daar waarschijnlijk niet veel over moeten praten. Ik heb  nog geen persbericht over uitgestuurd of iets dergelijks', vertelt ze volgens Metro. De zangeres vertelt dat ze grote kansen ziet in seksspeeltjesindustrie. Het zou een van de weinige markten zijn waar nog ruimte is voor sterren om een eigen lijn op te zetten.

Lily is niet de eerste met plan om een lijn seksspeeltjes op de markt te brengen. Collega-zangeres Mel B, ook wel Melanie Brown, lanceert gelijktijdig een lijn met het oogpunt op meer vrouwelijke orgasmes.

LEES OOK: Onderzoek: kwart van alle moeders gebruikt kinderen om onder seks uit te komen

Open over seks

Lily staat bekend om haar openheid over seks.  Eerder dit jaar vertelde ze dat ze samen met Liam Gallagher  lid werd van de ‘mile high club’, oftewel: seksuele interactie in een vliegtuig. ‘Weet je, we hebben elkaar in de lounge ontmoet voordat we in het vliegtuig stapten. We waren behoorlijk dronken en van het een kwam het ander.'

Bekijk hieronder het filmpje van de aankondiging. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws