Twee knallers: Sony introduceert de WI-1000XM2 en nieuw h.ear assortiment

Partyscene Redactie | 5 september 2019
nieuws

Tweemaal groot nieuws: Sony voegt vijf nieuwe kleuren toe aan het populaire, draadloze h.ear assortiment en introduceert de WI-1000XM2, een gloednieuwe noise cancelling in-ear headphone.

h.ear

Na de succesvolle h.ear serie van vorig jaar lanceert Sony een compleet nieuw assortiment in vijf opvallende kleuren. De h.ear-headphones zijn vanaf half oktober verkrijgbaar in rood, zwart, asgroen, oranje of blauw. Deze kleuren zijn uitstekend af te stemmen op de kledingstijl van iedere muziekliefhebber. Alle losse elementen van de headphones hebben namelijk dezelfde kleur: van de behuizing tot het snoer. 

Het h.ear headphone assortiment is ontwikkeld om een zo hoog mogelijke conform te bieden, perfecte geluidskwaliteit te garanderen en stijlvol voor de dag te komen. Via Bluetooth en NFC zijn de headphones eenvoudig draadloos te verbinden. De h.ear modellen zijn perfect te combineren met de nieuwe Sony NW-A105 Walkman met High Resolution Audio.

De WH-H910N (h.ear) is vanaf december 2019 verkrijgbaar in de Benelux voor € 300,-.

WI-1000XM2

Sony breidt vandaag de 1000X-familie uit met een draadloze in-ear headphone, de WI-1000XM2. Stilstaan bij een bushalte, met de Eurostar naar Londen of een lange vlucht naar Sydney – deze in-ear headphone filtert automatisch ongewenste geluiden weg op iedere locatie.

De WI-1000XM2 beschikt over Dual Noise Sensor-technologie. Deze functie vangt omgevingsgeluid via een feedforward-microfoon en feedback-microfoon op. De geluidsgolven worden geanalyseerd via de QN1-chip. Vervolgens reduceert deze alle storende geluiden tot een minimum.

De processor creëert een omgekeerde geluidsgolf om storende achtergrondruis te neutraliseren. Van vervelende cabinegeluiden in het vliegtuig tot hectisch straatlawaai in de stad. Alles wordt geëlimineerd door de WI-1000XM2.

De WI-1000XM2 is vanaf januari 2020 in de Benelux verkrijgbaar € 330,-.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws