Feeling comfy in Hot Potatoes

Partyscene Redactie | 3 oktober 2019
nieuws

Je kent het wel, dan heb je een gat in je sok en piept je teen eruit. Ongemakkelijk maar ook wel grappig. In Spanje hebben ze de bijnaam ‘potatoes’ bedacht voor gaten in je sokken. En voilà, zo ontstond Hot Potatoes. Hét alternatief voor je kapotte sokken. Het sloffenmerk maakt het je zo comfortabel mogelijk, maar proberen het nog humoristisch te houden ook. Het is bedacht, ontworpen en ontwikkeld in Spanje waar de productie zich dan ook plaats vindt.  De collectie is zowel hip en hilarisch en je kan ze krijgen als sloffen en slip-ons voor de hele familie.

Aardappel 

Hot Potatoes zal je comfort buddy zijn in de komende winter. Dit label heeft pantoffels met furry of funny looks die je de hele winter thuis kan dragen. Ook hebben de sloffen uitneembare zooltjes en kun je ze in de was doen. De Spaanse label heeft als slogan ‘Make yourself at home’. Stel het even voor, je zit thuis met je Hot Potatoes aan, met je favoriete Netflix serie aan, bij het vuur  en een grote kop warme chocomelk. Je kan daarbij ook nog even naar buiten lopen om je krant op te halen.

Voor de vrouwen zijn de sloffen zeer wollig ontworpen, in diverse kleuren of in luipaardprint. Bij de mannen zal je vooral unikleuren, camouflageprint of de klasieke ruiten pantoffels vinden. Geniet jij nou ook van grappige teksten en cartoons? Dan vindt je deze op een aantal Hot Potatoes modellen geweldig. Net zoals in die van de kinderen. Die hebben Hot Potatoes cartoonfiguurtjes met teksten zoals ‘I am a potatoe unicorn’. Alle sloffen zit verpast in een chips verpakking, ironisch hé.

De sloffen hebben een gerecyclede rubberen zool en de uppers bestaan uit katoen en polyester. De verkoopprijs is gelijk voor mannen, vrouwen en kids, namelijk € 44,95.

De website www.wijzijnhotpotatoes.nl is sinds half september online.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws