MEET ME BACKSTAGE kondigt mega NYE party aan in Rotterdam met Marco Carola & Loco Dice

Partyscene Redactie | 11 oktober 2019
nieuws

Na een succesvolle, uitverkochte editie in 2018 pakt MEET ME BACKSTAGE het in 2019 nog grootser aan en keert terug met een spectaculaire NYE party in de Onderzeebootloods in Rotterdam.

MEET ME BACKSTAGE

Headliners van deze gigantische rave zijn goede vrienden Marco Carola en Loco Dice. Deze twee respectabele namen binnen de techno scene zijn ware smaakmakers en staan geregeld samen in de booth. Ze weten als geen ander hun muzikale passie over te brengen op het publiek en hun stijlen sluiten naadloos op elkaar aan. Carola’s legendarische opbouw en drops gaan heel goed samen met Dice’s spicy tech, house en minimal en creëren zo de ultieme party.

Een indruk van vorig jaar.

Naast dit dynamische duo zullen vele andere talenten de revue passeren binnen de twee area’s die Meet Me Backstage te bieden heeft. Verwacht Joey Daniel, Prunk & Chris Stussy, wAFF, ANOTR, Karim Soliman, Makossa en RELATIV. De rauwe, industriële Onderzeebootloods wordt omgetoverd in een ware club setting en ook dit jaar is de productie fenomenaal. 

Niet voor niets is wederom gekozen voor Rotterdam. De havenstad is immers de bakermat van de techno scene. Deze geweldige NYE party is een nieuw hoofdstuk in de Rotterdamse geschiedenis van techno en een geweldig startpunt voor het volgende decennium!

Join MMB van 22.00 - 7.00 uur en start 2020 the right way: the techno way. Een volledig overzicht van informatie vind je zowel op de MMB-website als onze agenda.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws