Stuiteren op 25 Years of Charly Lownoise & Mental Theo: wees er snel bij, tickets gaan keihard

Geert van der Klugt | 15 november 2019
nieuws

25 Years of Charly Lownoise & Mental Theo is dusdanig populair dat de eerste show op zaterdag 23 november in anderhalve dag tijd uitverkocht werd. Ter referentie: dat was maanden terug. Om jou alsnog een plek te kunnen bieden voor het gegarandeerde knalfeest, organiseert Paaspop Events een tweede show op 22 november. Met een zekere blijdschap kunnen we je daarvoor uitnodigen, aangezien er nog een select aantal tickets beschikbaar zijn.

25 Years of Charly Lownoise & Mental Theo

Moet je wel snel bij zijn, want ook de verkoop voor 22 november loopt keihard. Regular tickets voor '25 Years of Charly Lownoise & Mental Theo' in het Klokgebouw Eindhoven zijn via www.25years.nl verkrijgbaar voor € 37,50. 

'We zitten met een brede smile, want alle gekkigheid gaat van start. Er hebben zich zoveel mensen ingeschreven, dat we er gewoon stil van worden...', vertelde het duo kort na de oorspronkelijke aankondiging in mei. 'We ❤ you all en kunnen niet wachten om ons grootse jubileum met jullie te vieren!' Dat alle beschikbare 4500 tickets die op een gegeven dinsdagavond in de verkoop gingen zo snel weg waren, hadden ook zij niet verwacht.

Nochtans lag dat wel in de lijn der verwachting, gezien de onstuitbare populariteit van de twee nineties-helden. In 2019 shinet het duo nog altijd fel. Show na show wordt uitverkocht, en dat is niet zonder reden: optredens van Charly Lownoise & Mental Theo worden gekenmerkt door enorm goede sfeer, vuurwerk, danseressen en vreugde onder fans. Wij zijn er sowieso bij. Zien we je daar? 

Meer weten?

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws