Alles over AUTODOC CLUB

Partyscene Redactie | 19 december 2019
nieuws

Op zoek naar een website waarmee je meerdere opties hebt om je auto zelf te repareren en het geld van een garagebezoek te besparen? Gevonden: AUTODOC CLUB. De website biedt PDF-handleidingen en video’s waarmee je stap voor stap leert hoe je de onderdelen en verbruiksartikelen van je auto kunt vervangen.

Begin je eigen autoprofiel op AUTODOC CLUB

Op AUTODOC CLUB kan je een persoonlijk, gedetailleerd profiel aanmaken. Met dit profiel heb je toegang tot alle benodigde informatie voor het repareren van je auto. De tool is bedoeld om een belangrijke assistent te worden voor het beheren van jouw voertuiginformatie. De assistent helpt je onder andere met de motorolie van jouw merk en de datum van een volgende technische inspectie. Ook kan je je uitgaven plannen, dankzij het notebookonderhoud van jouw AUTODOC CLUB-profiel. Gegevens als voertuigspecificaties, een vervangingsschema voor onderdelen, brandstofkosten zijn altijd toegankelijk in jouw persoonlijke account.

AUTODOC CLUB tutorials

De tools op AUTODOC CLUB helpen bij het eigenhandig repareren van jouw voertuig. De kwalitatieve zelfstudies zijn legio en leren je stap voor stap hoe jouw auto in elkaar zit en benadert dient te worden.

  • Toegang tot een breed aanbod aan handleidingen en video’s. Zie sectie ‘Tutorials’ voor de selectie.
  • Selecteer het merk en model van jouw voertuig.
  • Selecteer het type reparatie dat gepland moet worden.
  • Raadpleeg de bijbehorende handleiding door deze gratis te downloaden. In het geval dat deze beschikbaar is, start je de video-tutorial. AUTODOC CLUB is beschikbaar op smartphones, desktops en tablets.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws