Famke Louise krijgt haat van fans na bont te kopen

Ivo Mollemans | 8 januari 2020
nieuws

Het dierenleed dat gepaard gaat bij het maken en verkopen van bont is allang geen onbekend gegeven meer. Verschillende organisaties doen er alles aan om de stof van de markt te krijgen, maar toch schijnen er nog steeds mensen te zijn die zich niks aantrekken van dierenleed.

Haat richting Famke Louise na foto met bont

Zo ook Famke Louise die bij een foto die ze op Instagram plaatste trots vroeg welk bont ze moest kopen. De foto is op een markt in het buitenland genomen en ze was daar naar eigen zeggen aanwezig voor de inkoop van haar kledinglijn FL by Famke Louise die binnenkort lanceert. De kans is dus best groot dat er in haar kledinglijn ook bont aanwezig zal zijn. De foto zorgde voor veel ophef van haar fans en van buitenaf dus die werd binnen korte tijd weer offline gehaald.

LEES OOK: Famke Louise lanceert binnenkort eigen kledingmerk

Als caption bij haar volgende post schrijft ze echter ‘JACKA MET BONTKRAAG’. Het lijkt er sterk op dat ze daarmee schijt toont te hebben aan dierenleed of het commentaar van anderen op haar vorige post. Ook die post werd door velen niet gewaardeerd. In de comments regent het ook daar haatreacties.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JACKA MET BONTKRAAG.

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

De Bont voor Dieren riep Famke Louise vorig jaar nog uit tot Dom Bontje. Ze kreeg de ‘prijs’ van de organisatie omdat ze niet alleen bont draagt, maar er ook over zingt. Niet geheel sportief nam ze de prijs niet aan. Ze lijkt zich in de tussentijd nog steeds niet in de gruwelijke wereld achter de productie van bont te hebben verdiept. Het is dan ook nog maar de vraag hoe milieu- of diervriendelijk haar nieuwe kledinglijn is geproduceerd.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws