Age Of Love keert terug naar Vooruit voor legendarische XXL editie

Partyscene Redactie | 26 februari 2020
nieuws

Op 7 maart keert Age Of Love terug naar hun tweede thuis voor een unieke XXL editie. Voor deze gelegenheid serveren ze een line-up om ù tegen te zeggen, zeven artiesten die de beste tracks brengen en dit alles in een magische nineties clubsfeer. Kortom, verwacht kwaliteitsvolle muziek, lasers, dansers, gadgets en meer.

Age of Love in Vooruit

Na een epische editie in de Charlatan, keert Age Of Love terug naar Vooruit om de feestvierders terug te katapulteren naar de zalige jaren ‘90. Zoals je al weet staat muziek centraal op Age Of Love. Op de line-up staan steeds de allerbeste artiesten die enkel eersterangs retro muziek brengen.

Underworld

Voor de eerste XXL editie van 2020 boekte de organisatie headliner Darren Emerson om Vooruit ondersteboven te keren. Als pionier is hij één van de meest invloedrijke figuren in de dance scene. Hij ging al meerdere collaboraties aan met diverse artiesten zoals Sasha, Depeche Mode, Bjork en The Chemical Brothers. Op zijn palmares staan enkele indrukwekkende gebeurtenissen. Zo liet hij met Underworld onder mee Glastonbury volledig uit z’n dak gaan, verwierf hij wereldwijde faam met de tijdloze klassieker ‘Born Slippy’ én hij behaalde de top in de Britse hitlijsten met zijn eigen label ‘Underwater’. Al vanaf 18-jarige leeftijd creëert hij platina albums en singles met Underworld, gevolgd door enkele uiterst succesvolle DJ-mix compilaties met Global Underground, Cream, Underwater en meer.

Dit elektronisch zwaargewicht wordt bijgestaan door de Nederlandse 'Plastic Dreams' legende Jaydee, alsook Cor Fijneman die bekend staat voor zijn hit 'Venus' en onze vaste klanten Quincy aka Mr. Age of Love, MR sam, Frank Zolex en Marko De La Rocca. Zij laten je zien waar Age Of Love voor staat, want AOL trekt niet enkel mensen aan die er vroeger al bij waren, maar ook nieuwe generaties die op ontdekking zijn en verliefd worden op de muziek die aan de basis ligt van de hedendaagse elektronische scene.

Let’s celebrate the old school, believe the hype & party on. Aarzel niet en koop je tickets op voorhand, want als de geschiedenis zich herhaalt, wordt dit een uitverkocht event. Je weet waar je moet zijn op 7 maart!

Respect the old school (line-up)

  • Darren Emerson (former Underworld member)
  • Jaydee (R&S Records)
  • Cor Fijneman (Black Hole)
  • QUINCY - Official (Mr Age of Love)
  • Mr Sam (Diki records, Age of Love)
  • FRANK ZOLEX I (Carat)
  • MARKO DE LA ROCCA

Tickets

  • Regular ticket: € 19,-
  • VIP ticket: € 45,- (VIP-ingang, toegang tot VIP-deck, inclusief finger food)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws